Werken bij Blue Carpet?

De makers van HR Manager en de myProfile-oplossingen. Wij zijn gepassioneerd om het potentieel aan talent zichtbaar te maken en om dit talent volledig tot zijn recht te laten komen. Sinds 2009 streven wij er altijd naar om met onze klanten het aanwezige talent volledig te benutten. Dit doen we onder andere met out of the box thinking en coole software.

Vacatures

Hiernaast vind je een overzicht van openstaande vacatures bij Blue Carpet. Staat er niets tussen wat je aanspreekt, maar denk je wel dat wij een goede match zijn? Stuur dan een open sollicitatie in!

Wie is Blue Carpet?

Wij zijn een software-ontwikkelingsbedrijf met veel kennis over HR-innovaties. Met een kernteam van 25 professionals, die betrokken zijn bij het softwareontwikkelingsproces, richten wij ons op de ontwikkeling en marketing van onze SaaS-producten HR Manager en myProfile inCompany en Recruit myProfile.

Naast dat we hard werken houden we van onze jaarlijkse zomerbarbecue, kerstuitje en zo nu en dan doen gaan we een potje bowlen. Ons team bestaat onder andere uit zes nationaliteiten, we eten dus vaak ook van veel verschillende keukens (zoals Grieks, Hongaars, Chinees en uiteraard ook Hollands).

Een sfeerimpressie van Blue Carpet

Open sollicitatie?

Staat hierboven niet de geschikte vacature voor jou er tussen? Denk je wel dat jij en Blue Carpet de perfecte match zijn? Schroom dan niet om hieronder een open sollicitatie in te vullen!

‘s-Gravelandseweg 23,
1211 BN Hilversum

035 626 1466
06 13 11 11 21
www.bluecarpet.nl
 info@bluecarpet.nl

Upload hier jouw CV