Vacature full-stack developer

Functieomschrijving

Bij Blue Carpet ontwikkelen wij software waarmee wij HR-diensten en -processen bij organisaties vernieuwen/verbeteren en waarbij ontwikkeling van talent centraal staat. Wij werken voor klanten als de Kamer van Koophandel, AWVN, grote gemeenten en diverse nationale en internationale organisaties. Binnen ons team van 25, waarvan 9 front-en back-end ontwikkelaars, werken wij volgens de Agile methode. In ons team zal jij met ons gaan werken aan web-applicaties gebaseerd op onder andere Laravel, React.js en PHP. Jouw specialisatie ligt in de bouw van robuuste, schaalbare backends, maar je bent ook bekwaam in het verzorgen van implementaties in de front-end. De frontends zijn vaak gebaseerd op React.js. Je komt te werken in een team waarin je veel van anderen kunt leren en waar anderen ook graag gebruik maken van jouw talenten.

Gevraagd wordt

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO/WO diploma, bij voorkeur van een technische studie
 • Je werkt goed samen in een team, bent oplossings- en resultaatgericht
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar een goede balans tussen kwaliteit en snelheid in het werk dat je aflevert
 • Je neemt initiatief en weet hoe je samen met collega’s beslissingen neemt en deze tot uitvoering brengt
 • Je bent in staat om zelfstandig functionaliteit te implementeren in zowel de backend als frontend
 • Je hebt ervaring met PHP frameworks zoals Laravel, Symfony of vergelijkbare frameworks.
 • Je hebt ervaring met Javascript frameworks zoals React.js, Angular.js of Ember.js
 • Je hebt kennis van web-applicatie ontwikkeling
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring met versiebeheer; wij gebruiken Git (Flow)
 • Je bent natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet-technologie

Pre’s

 • Kennis van Cordova (PhoneGap) of andere mobile application development frameworks.
 • Kennis van Javascript ontwikkelingen zoals ES 6, 7, 8, React Native en Redux.

Geboden wordt

Blue Carpet heeft een informele werkcultuur waarin persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid voor je eigen werk en fun in een hecht team voorop staan. We combineren werk met uitjes en verdieping door relevante evenementen te bezoeken en aan elkaar te presenteren. We verzorgen dagelijks een lunch waarbij het hele team aanschuift om bij te praten. Verder hebben we een ping pong tafel en bijbehorende competitie 😉

Bedrijfsprofiel

Met onze producten myProfile, inCompany, Recruit en HR Manager faciliteren wij individu en organisatie om talent maximaal te laten renderen. In het hart van onze platformen bevindt zich myProfile, ook wel ePortfolio of competentiepaspoort genoemd. Daarmee geven we een groeiend aantal werknemers, zzp’ers en studenten een persoonlijk ontwikkel instrument in handen gedurende hun gehele loopbaan.

Bij Blue Carpet werken gedreven professionals. We zijn gedreven door onze visie dat Talent Management beter kan, getalenteerd in het verbeteren van HR-processen en bekwaam in het leveren van state-of-the-art software.

Hoe nu verder?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Blue Carpet ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het invullen van onderstaand contactformulier met jouw CV, motivatie en contactgegevens kan je reageren op de vacature van Full-stack developer bij Blue Carpet.  Heb je een vraag over deze vacature of wil je je sollicitatie per mail sturen? Dat kan naar info@bluecarpet.eu

Solliciteer nu

Oude Utrechtseweg 16,
3743 KN Baarn

035 626 1466
www.bluecarpet.nl
 info@bluecarpet.nl

Upload hier jouw CV