Profile Manager Recruit

Pro-actief recruiten door het bouwen van interactieve talent pipelines

Grotere effectiviteit door
talent pools

Continu en moeiteloos contact

Ontdek en match kandidaten

Profile Manager voor alle kandidaten

Build & Connect
PRMRecruit: bouw gemakkelijk talent pools en talent pipelines

Interessante kandidaten die je hebt gescout en gesproken nodig je simpel uit voor je talent pool of -pipeline. Je zou de ‘pool’ kunnen definiëren als de mensen die graag voor je organisatie willen werken en waar je constant mee in contact wilt zijn. De geïnteresseerde kandidaten kennen de organisatie en de cultuur en voelen zich aangesproken. De ‘pipeline’ gaat een stapje verder: daar staat een specifiek of schaars profiel centraal en je connectie met de kandidaten wordt wat meer inhoudelijk aan de hand van bepaalde kennisgroepen. Hoe je wervingsuitdaging ook is: met PRMRecruit kun je alle kanten op.

Search & Match
PRMRecruit: haal je ideale kandidaat uit je eigen talent pipelines

Wervingsinspanningen kun je fors verminderen als je je mogelijke kandidaten goed in beeld hebt en houdt. Met de zoekfunctie in PRMRecruit kan je gemakkelijk zoeken op kenmerken die voor jouw openstaande vacature van belang zijn. PRMRecruit biedt daarnaast uitstekende HR Analytics en search tools om recruiters en hiring managers een goed inzicht te geven in de op dit moment aanwezige expertises en skills in de verschillende talent pools en -pipelines. Mis je een bepaald profiel of expertise? Dan kan je veel gerichter gaan werven!

Profile Manager
PRM: leer kandidaten kennen aan de hand van een uniek profiel

Met Profile Manager (PRM) van Blue Carpet kan elk individu werken aan een persoonlijke presentatie. Door toevoeging van testen en 360-graden feedback ontstaat een compleet werk-, kennis- en talentprofiel en wordt zelfontwikkeling gestimuleerd. Ieder individu is eigenaar van zijn of haar data en kan zelf bepalen wie welke data kan zien. Goed nieuws voor organisaties: Profile Manager is nu behalve als sourcingplatform (PRMRecruit) ook beschikbaar voor interne medewerkers (PRMIncompany). Van extern naar intern, met hetzelfde mooie profiel en dezelfde HR-analytics en search tools.

Wat is Profile Manager?

De voordelen van Profile Manager voor kandidaten

Integratie Social Media-profiel

Kandidaten kunnen hun social media-profielen gebruiken om hun Profile Manager-profiel te vullen met informatie. Kandidaten die geen social media-profielen hebben? Geen probleem, ze kunnen eenvoudig zelf hun profiel invullen.

Videopitch

In plaats van een PDF-bestand van een CV zijn kandidaten in staat om een videopitch op te nemen en op het profiel weer te geven.

Op mobiel en desktop

Profile Manager werkt via een app op een smartphone of tablet. Geen smartphone of tablet? Geen probleem: de kandidaat kan ook inloggen op de website via de computer.

Unieke profiel-presentaties

Kandidaten kunnen zelf bepalen welke onderdelen van hun profiel aan wie ze laten zien.

Moodboard

Kandidaten laten met de moodboard-functionaliteit foto’s en afbeeldingen zien wat hun passies zijn, wie zij zijn, wat ze buiten werk om nog meer leuk vinden: zo leer je de kandidaat op een persoonlijke manier kennen.

Track het presentatieprofiel

Kandidaten kunnen hun profielpresentatie opsturen naar recruiters en/of mogelijke opdrachtgevers. Via Track & Trace is te volgen of dit profiel is bekeken, en kan de kandidaat feedback ontvangen.

Wat is PRMRecruit?

De voordelen van PRMRecruit voor je organisatie

PRMRecruit is het platform waar je je toekomstige medewerkers aan je kunt binden. Je legt gemakkelijk talent pools en pipelines aan en voorziet de kandidaten van informatie over je organisatie, de afdelingen, vacatures en andere zaken die interessant zijn voor hen. Een groep uitnodigen voor een specifiek event of een masterclass? Iemand informeel tippen op een vacature? Dat gaat heel simpel!
Aan kandidaten biedt PRMRecruit dezelfde gemakkelijke gebruikservaring als de nieuwste social mediaplatformen. Het mooie profiel waarmee je jezelf presenteert is (en blijft) van jou, je bepaalt zelf welke informatie wordt gedeeld. In je timeline zie je informatie (nieuws, events, vacatures en dergelijke) van groepen waar je je bij hebt aangesloten. Geen lange en ondoorzichtige sollicitatieprocessen, maar een simpele ‘like’ om je interesse te tonen.

De voordelen op een rijtje:

 • Effectieve werving, door bouw van talent pools en pipelines
 • Houd eenvoudig contact met interessante kandidaten met behulp van de nieuwste technieken
 • Kandidaten op een unieke manier presenteren aan opdrachtgevers/hiring managers
 • Makkelijk te koppelen met jouw recruitment- en/of kandidaatmanagementsystemen
 • Een plezierige, snelle en innovatieve ervaring voor kandidaten

PRMRecruit geeft kandidaten een uniek profiel

Persoonlijk profiel

Dit kunnen kandidaten eenvoudig delen op het persoonlijke profiel:

 • Kennis & ervaring
 • Certificaten & training
 • Skills & competenties
 • Beschikbaarheid
 • Interesses & online assessments
Eenvoudig profielen koppelen aan social media-profielen
Acties

Dit kunnen kandidaten doen met het persoonlijke profiel:

 • Volg organisatie, afdelingen en nieuws
 • Bekijk je persoonlijke contentstream
 • Like content en vacatures
 • Registreer je voor events
 • Track & Trace het profiel

Referenties

Over PRMRecruit

Nick de Leeuw

Lees mijn mening

Laura Nuhaan

Lees mijn mening
hot!

Prijs

Start vanaf
500,-per maand*

PRMRecruit is beschikbaar vanaf € 500 per maand. De prijs is op aanvraag en afhankelijk van het aantal groepen (community’s, afdelingen, locaties, et cetera), de gewenste koppelingen met externe platforms, aanvullende functionaliteiten en consultancy.

* Exclusief BTW

Nieuwsgierig geworden?

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn