Wij zijn trots op ons sterke partner netwerk. Met onze partners kunnen we onze klanten een complete oplossing bieden van aanschaf tot gebruik. Blue Carpet levert point solutions en daarom hebben wij voor onze opdrachtgevers een ecosysteem van innovatieve en meer klassieke oplossingen gecreëerd.

Partners

Vap

Value Added Partners

Onze Value Added Partners zijn toonaangevend in hun vakgebied. Om klanten te helpen met HR-uitdagingen bieden zij totaal-oplossingen. Sterker nog, de meerderheid van onze VAP’s (Value Added Partners) gebruikt de Blue Carpet HR-software als een essentieel onderdeel van hun dienstverlening.

 

IK WIL PARTNER WORDEN
About us

Embedded Partners

Tegenwoordig verlangen veel van onze klanten de best verkrijgbare oplossingen. Als Blue Carpet kunnen we het niet allemaal zelf maken. Om hoogwaardige oplossingen te bieden, is onze software in veel gevallen verbonden met andere HR-software suites. In sommige gevallen wordt onze software als standaard gebruikt door onze geïntegreerde partners.

 

IK WIL PARTNER WORDEN
Blue Toolhub Partners

Blue Toolhub Partners

De markt zit vol met gespecialiseerde HR-tools die klanten helpen om nieuwe niveaus van efficiëntie te bereiken. Blue Toolhub is onze eigen API-gebaseerde connector waarin we leveranciers van tooling voor onze eigen- en klantenplatformen beschikbaar maken.

 

IK WIL PARTNER WORDEN
Resellers

Resellers

Onze Resellers zijn erop gericht om de Blue Carpet oplossingen op de markt te brengen. Op dit moment is ons product te vinden in webshops en in het portfolio van grote sales bureaus. Dus het maakt niet uit waar jij op zoek naar bent bij onze oplossingen, onze Resellers helpen u graag.

 

IK WIL PARTNER WORDEN

Let’s meet up!

‘s-Gravelandseweg 23,
1211 BN Hilversum

035 626 1466
www.bluecarpet.nl
 info@bluecarpet.nl

Interessegebied: HR ManagermyProfile inCompanyRecruit myProfilePartnership