Wij zijn Blue Carpet, de makers van HR Manager en de myProfile-oplossingen. Wij zijn gepassioneerd om het potentieel aan talent zichtbaar te maken en om dit talent volledig tot zijn recht te laten komen. Sinds 2009 streven wij er altijd naar om met onze klanten het aanwezige talent volledig te benutten. Wij hanteren hierbij een brede talent definitie en kijken hierbij niet alleen binnen de grenzen van de organisatie. Dit doen we onder andere met out of the box thinking en coole software. 

Over ons

Geen verandering, geen vooruitgang

Organisaties veranderen, loopbanen veranderen en mensen veranderen. Zo worden organisaties bijvoorbeeld steeds meer projectgericht, loopbanen minder vast omlijnd en zijn nieuwe generaties andere manier van werken gewend. Dit brengt ons allemaal nieuwe uitdagingen bij het voldoen aan belangrijke KPI’s, zoals:

  • Gemotiveerde mensen weten te vinden, ontwikkelen en boeien,
  • Meer interne promoties en een afname van uitstroom van personeel,
  • De tijdsbesteding voor het vinden van de juiste persoon voor een baan, project of (scrum) team te verkorten,
  • Minder tijd besteden aan administratieve en compliance-processen,
  • Betere afstemming creëren over de gehele organisatie als het gaat om gemeenschappelijke doelen.
NEEM CONTACT OP
About us

Willen we niet allemaal de perfecte organisatie?

Als Blue Carpet nemen wij een rol in deze veranderende wereld. Wij geloven dat onze software-oplossingen helpen bij het optimaliseren van workflows, besparen van kostbare tijd en het boosten van de user experience en dus retentie. Dat vraagt omgekeerd denken: people before process en de gebruikerservaring is zeer belangrijk om resultaat te behalen. Om deze verandering door te maken, implementeert Blue Carpet software op basis van de volgende formule: kwaliteit x acceptatie = impact. Met andere woorden, het vinden van de juiste balans tussen adoptie en zakelijk succes.

NEEM CONTACT OP

Vacatures

Overtuigd dat Blue Carpet jouw volgende werkgever moet zijn? Bekijk hieronder de openstaande vacatures van Blue Carpet! Zit jouw functie er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie en wellicht leren we jou beter kennen!

NEEM CONTACT OP

Let’s meet up!

‘s-Gravelandseweg 23,
1211 BN Hilversum

035 626 1466
www.bluecarpet.nl
 info@bluecarpet.nl

Interessegebied: HR ManagermyProfile inCompanyRecruit myProfilePartnership