Wij zijn Blue Carpet, de makers van HR Manager en de myProfile-oplossingen. Wij zijn gepassioneerd om het potentieel aan talent zichtbaar te maken en om dit talent volledig tot zijn recht te laten komen. Sinds 2009 streven wij er altijd naar om met onze klanten het aanwezige talent volledig te benutten. Wij hanteren hierbij een brede talent definitie en kijken hierbij niet alleen binnen de grenzen van de organisatie. Dit doen we onder andere met out of the box thinking en coole software. 

Over ons

about us

Geen verandering, geen vooruitgang

Organisaties veranderen, loopbanen veranderen en mensen veranderen. Zo worden organisaties bijvoorbeeld steeds meer projectgericht, loopbanen minder vast omlijnd en zijn nieuwe generaties andere manier van werken gewend. Dit brengt ons allemaal nieuwe uitdagingen bij het voldoen aan belangrijke KPI’s, zoals:

  • Gemotiveerde mensen weten te vinden, ontwikkelen en boeien,
  • Meer interne promoties en een afname van uitstroom van personeel,
  • De tijdsbesteding voor het vinden van de juiste persoon voor een baan, project of (scrum) team te verkorten,
  • Minder tijd besteden aan administratieve en compliance-processen,
  • Betere afstemming creëren over de gehele organisatie als het gaat om gemeenschappelijke doelen.
NEEM CONTACT OP
About us

Willen we niet allemaal de perfecte organisatie?

Als Blue Carpet nemen wij een rol in deze veranderende wereld. Wij geloven dat onze software-oplossingen helpen bij het optimaliseren van workflows, besparen van kostbare tijd en het boosten van de user experience en dus retentie. Dat vraagt omgekeerd denken: people before process en de gebruikerservaring is zeer belangrijk om resultaat te behalen. Om deze verandering door te maken, implementeert Blue Carpet software op basis van de volgende formule: kwaliteit x acceptatie = impact. Met andere woorden, het vinden van de juiste balans tussen adoptie en zakelijk succes.

NEEM CONTACT OP

Matching skills en expertise

Veel organisaties zijn bezig met het implementeren van grote, wereldwijde ERP-oplossingen om de efficiëntie te verhogen. Tegelijkertijd worden organisaties gedwongen om de ontwikkelingssnelheid te verhogen, flexibel te zijn en te blijven innoveren. Kan deze paradox worden overbrugd?

We maken gebruiksvriendelijke software waar de gebruiker centraal staat. Met een gebruikerservaring die voldoet aan de nieuwste normen, faciliteren we flexibiliteit, wendbaarheid en laten we mensen groeien. Essentieel is in ieder geval om de juiste kennis, juiste competenties en skills op de het juiste moment op de juiste plek te hebben. Bekijk hiernaast de video over myProfile, de kern van al onze software-oplossingen.

NEEM CONTACT OP
about us

Waar komt onze naam vandaan?

Blue Carpet creëert een nieuwe manier waarop software voor talent management werkt. We doen dit door onder andere een goede gebruikerservaring te bieden voor talent en onze software is eenvoudig te implementeren. Wij creëren de rode loper voor de blue chip-talenten.

SPARKLING, EXCITING & INNOVATIVE

NEEM CONTACT OP

Onze geschiedenis

Blue Carpet creëert een nieuwe manier waarop software voor talent management werkt. We doen dit  door onder andere een goede gebruikerservaringen te bieden voor talent en onze software is eenvoudig te implementeren. Wij creëren de rode loper voor de blue chip-talenten.

SPARKLING, EXCITING & INNOVATIVE

Blue Carpet is opgericht

Door middel van een management buy-out is Blue Carpet gescheiden van Boer & Croon. Blue Carpet focust zich met name op community concepten voor de flexibele schil.

2009

Focus op software-oplossingen

Blue Carpet richt zich op software-ontwikkeling in het bredere human capital-domein. En definieert daarmee zijn positie als een tech-startup.

2013

Blue Carpet verwelkomt Walvis Participaties & USG People

Blue Carpet verwelkomt Walvis Participaties & USG People als aandeelhouders. Als tech-startup vindt Blue Carpet financiële steun en distributie van haar software-oplossingen.

2014

Proof of concept

Lancering van platforms met impact. Met projecten als Tiptrack, KvK-connect app, Hallo Werk en YTF is Blue Carpet genomineerd voor de MKB Innovatietop 100.

2015

Overgang naar productorganisatie

Met de kennis van schaalbare technologie heeft Blue Carpet prachtige SaaS-producten ontwikkeld.

2016

Launch van myProfile

Zou het niet geweldig zijn als iedereen zijn of haar eigen talentprofiel had om te leren, te laten zien en te vertellen over zijn of haar talenten? Het fundament van alle Blue Carpet-oplossingen is gelanceerd met myProfile.

2017
NEEM CONTACT OP

Let’s meet up!

‘s-Gravelandseweg 23,
1211 BN Hilversum

035 626 1466
www.bluecarpet.nl
 info@bluecarpet.nl

Interessegebied: HR ManagermyProfile inCompanyRecruit myProfilePartnership